Hlavní obsah
Článek

Oblíbený instagramový profil We Rate Dogs se těsně před svátky pochlubil neskutečně povedenými snímky, které vznikly v psí školce Planet Canine. Tu navštívil Grinch a reakce psů na zeleného hatera Vánoc stojí za to, jak se můžete přesvědčit níže.

Snímky zhotovil fotograf, který si říká beautifullyhazelperspective, a pokud jste se jako mnoho dalších sledujících zalekli, že návštěva způsobila chlupáčům trauma, nemusíte se strachovat.

Za Grinche se totiž převlékl jeden ze zaměstnanců školky, kterého pejsci dobře znají a po očmuchání s ním spíš chtěli řádit.

„Každý pes ho dobře zná a ve skutečnosti bylo dost těžké přimět je, aby běželi od něj,“ uvedla školka na vysvětlenou. „Jde o zábavné focení, které probíhá každý rok a psi ho milují,“ doplnili v reakci na znepokojené komentáře.

Na některých snímcích je také vidět, jak se psi s Grinchem mazlí, skáčou po něm a hrají si. Je tedy více než jasné, že těmto mazlíkům Vánoce nezkazil, ale naopak zpříjemnil, stejně jako nespočtu sledujících, kteří se nad výslednými fotkami nyní rozplývají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám