Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před sedmnácti lety jí ležela celá Evropa u nohou, dnes se o ni musejí starat lékaři přes lidskou duši. Zpěvačka Barbora Haščáková (32) z dua Mc Erik a Barbara, které bouralo hitparády na celém starém kontinentu, skončila po smrti tatínka a vážných zdravotních problémech na psychiatrii. „Nemám se dobře,“ prozradila.

Zpěvačka přiletěla na Slovensko teprve nedávno z USA, kde posledních dvanáct let žije. Chtěla totiž vyprovodit svého tatínka, akademického malíře Jozefa Haščáka (†64), na poslední cestu. Jenže zdrcující ztráta milovaného rodiče ji dostala až do nemocnice. „Přivezl ji sem bratranec. Po vyšetření na gastroenterologii (oddělení zabývajícím se poruchami trávicího ústrojí) ji hospitalizovali na psychiatrickém oddělení. Odmítala jíst a pít,“ sdělil slovenskému Novému Času zdroj ze špitálu. Deník dokonce mluvil i se samotnou zpěvačkou.

„Nemám se dobře. Otec mi zemřel, víte?“ prohlásila slabounkým hláskem a měla vysvětlení i pro převoz z gastroenterologie na psychiatrii. „Naštvali se a poslali mě sem,“ uvedla.

Zpěvačku si většina z nás pamatuje ze spolupráce s Erikem Arestou, s kterým měla úspěch v celé Evropě i Japonsku. Tři roky od vydání první alba se však duo rozpadlo, nepovedl se ani jeden z dvou ohlášených comebacků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám