Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako ve fitku, tak i před objektivem je Martina Marková jako ryba ve vodě. Fitness kráska a bývalá tanečnice StarDance na sobě přes rok tvrdě maká. Odměnou jí je vysportované tělo, kterým se čas od času pochlubí.

Letos se u vánočního stromečku pustila do odvážných fotek. Své křivky předvedla v rudém krajkovém prádle, a to před objektivem svého partnera. „Fotil mě přítel Jakub Slavkovský alias Man And The Camera,“ svěřila se Martina, která stejně jako se sportem a zdravým životním stylem koketuje s modelingem.

„Nárazové focení je pro mě upřímně i dobrým hnacím motorem v rámci udržení se v jakési pomyslné formě,“ svěřila se kráska, která své dokonalé křivky předvedla mimo jiné v rouše Evině a nahé tělo skryla jen za vánoční dárky. Vedle modelingu se sexy blondýnka naplno věnuje také navrhování. „Do Vánoc jsem se věnovala nové kolekci oblečení, takže jsem teď na sebe moc času neměla,“ dodala Martina, která je ráda, že si během Vánoc odpočine a načerpá potřebnou energii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám