Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tradiční vánoční focení nevynechala ani letos. Herečka a modelka Bára Mottlová (37) opět předvedla své hříšné tělo u vánočního stromečku a nafotila sérii sexy snímků. Vedle pózování s milovaným psíkem Chicem došlo i na fotky v prádle.

„Jako každý rok, už je to taková naše tradice, jsme se skvělou fotografkou Markétou Charvátovou nafotily u ní v ateliéru sexy vánoční fotky. Myslím, že z těch fotek jde ženskost, něha i sexappeal,“ svěřila se Super.cz herečka.

U stromečku zapózovala nejen v zelených minišatech a se svým mazlíčkem v náručí. Oblékla i nádhernou rudou róbu a vedle toho vklouzla i do bílého prádélka. „Nejenže Markét je skvělý člověk, ale ještě parádně fotí, líčí i češe,“ prozradila Bára, která snímky podráždila fantazii nejednoho svého fanouška. Ti však mají smůlu, už nějakou dobu je tahle sexy kráska zadaná. „David je řemeslník. Říká se, že řemeslo má zlaté dno a on má nejen zlaté ruce, ale také zlaté srdce,“ vyznala se Mottlová.

Reklama

Další články

Načítám