Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mistryně v přeměnách účesů Rihanna (36) je zase načerno. Blond hříva je přesně po dvou měsících zase už jen minulostí. Zpěvačka sáhla po své přirozené barvě, a tak je zase brunetka. S novou vizáží se hned pochlubila na Twitteru a přidala výmluvný komentář: „Jsem černá mrcha“. Přestože si Rihanna díky svému oválnému tvaru obličeje může dovolit jakýkoli střih i barvu, tmavá jí přeci jen sedne nejlépe, co myslíte?

Rihanna již vystřídala na hlavě nespočet účesů, u platinové plavé a délky vlasů pod ramena přitom vydržela přesně dva měsíce. Když jí začala barva odrůstat a zpěvačka se objevila s nevzhlednými černými kořínky v kontrastu s blond, moc parády zrovna nenadělala, navíc zesvětlování přirozeně kudrnatých černých vlasů o tolik odstínů musel být pro její kštici pořádný dryák.

Podle nových snímků je však zřejmé, že Rihanna podlehla nové módní vlně a ostříhala si vlasy nad uchem podobně jako to před nedávnem udělala herečka Mila Jovovich, dcera Madonny Lourdes nebo dcera herce Willa Smithe, začínající zpěvačka Willow. Její hříva navíc výrazně povyrostla, což by mohlo znamenat jediné - prodloužení vlasů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám