Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herecký akční veterán Dolph Lundgren (65), který nezapomenutelně ztvárnil sovětského boxera Ivana Draga v Rockym IV, musí po poranění nohy nosit ortézu, ale to mu rozhodně úsměv na tváři nezkazí. Není se čemu divit, když o něj s láskou pečuje jeho partnerka Emma Krokdal, která je přesně o čtyřicet let mladší. Dolph by tak mohl být klidně i jejím dědečkem.

Dolph ovšem vypadá pořád senzačně a tak velký věkový rozdíl by mezi nimi určitě nikdo netipoval. Dvojice dokonce už před dvěma a půl lety posunula vztah na vyšší úroveň, když se po necelém roce zasnoubili. K veselce 196 centimetrů vysokého švédského herce s pohlednou norskou fitness trenérkou a příležitostnou herečkou ale zatím stále nedošlo.

Lundgren se možná do ženění už tolik nehrne. S manželstvím má již dvě zkušenosti. Pouhý jeden rok mu vydrželo to první s Peri Momm. Podruhé to bylo s designérkou Anette Qviberg, s níž strávil ve svazku sedmnáct let. Z jejich manželství vzešly hercovy dvě dcery - Ida Sigrid (26) a Greta Eveline (21).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám