Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Rosamund Pike (33) si většina filmových fanoušků pamatuje jako něžnou Jane z filmu Pýcha a předsudek. Teď ale dokázala, že jí neuvěřitelně sluší nejen romantické šaty, ale i kostým drsné bojovnice, v němž se divákům představila ve svém nejnovějším filmu. A je to vážně pecka.

Jedná se o film Hněv titánů, v němž si Rosamund zahrála královnu Andromedu, a kvůli kterému vyměnila šaty za úbor antické řecké bojovnice. A nutno dodat, že s mečem v ruce, kterým se neohroženě ohání na všechny strany, to krásné blondýnce vážně sekne.

Kromě Rosamund si ve filmu, jehož kinovým distributorem je společnost Warner Bros Pictures, zahrály také další hvězdy filmového nebe. Na nebezpečné cestě, která potěší všechny, kdo holdují parádním mýtickým příběhům plným neuvěřitelných scén, jí sekundují například fešák Sam Worthington, kterému role Persea sedla jako ulitá, nebo Liam Neeson v roli vládce bohů Dia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám