Hlavní obsah
Článek

Modelka Karolína Kokešová (28) bude příští rok vdanou paní. Její partner David Snášel ji na dovolené v Kappadokii před dvěma měsíci požádal o ruku. S přípravami veselky snoubenci ještě nezačali. Jasné ale již je, že svatba bude.

"Čekané to bylo. Počítali jsme s tím, že se to dříve nebo později stane. Chtěla jsem, aby to bylo překvapení, nechtěla jsem mu to kazit. Bylo to upřímné. Bylo to potvrzení toho, že se dva lidi mají rádi," řekla Super.cz Karolína o zásnubách.

Nyní začnou s hledáním místa. "Trošku nám tikají hodinky. Ještě jsme nezačali, ale vím, že je s tím spousta práce. Musíme si najít svatební agenturu a potom začneme," vysvětluje s tím, že zatím přesnou představu nemá.

"Nejsem typ holky, která by si vysnívala velkou svatbu. Zatím nemám představu o svatebních šatech. Chtěla bych tam své blízké a přátele. Svědkyně bude Andrea Kalousová. To bylo jasné od začátku. Chtěla bych svatbu v Česku, o zahraničí jsem vůbec nepřemýšlela. Zda to bude statek nebo zámek, to se ještě uvidí. Rádi bychom svatbu příští rok v srpnu nebo září," dodala k plánované veselce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám