Hlavní obsah
Článek

Dosud neudělala velkou díru do světa svým zpěvem, a tak to Angličanka Tallia Storm (24) zkouší i svým tělem. Často a ráda jej vystavuje a výjimku neudělala ani na dovolené na Barbadosu.

Pro hudební svět ji prý objevil Elton John, když jí bylo třináct. Alespoň se tím zpěvačka ráda chlubí. Od té doby se také účastnila nejedné britské reality show, včetně i nám známého X Factoru. Proslavila se ale i údajným románkem s Brooklynem Beckhamem, který se ho ale později snažil popřít.

A protože její hvězda kvůli hudbě stále nijak závratně nestoupá, snaží se na sebe blondýnka upozornit jinak. Do společnosti často nosí velice nápadné a extravagantní modely a v těchto dnech na dovolené na Barbadosu se naopak skoro všeho oblečení zbavila, aby vyniklo to podstatné. Nejdřív dvoudílné, pak i jednodílné plavky odhalily hluboký dekolt a téměř naplno vnady popové hvězdičky.

A jak je vidět z některých snímků, Tallii nestačili paparazzi fotografové a i ona sama se snažila udělat ten nejlepší snímek svojí postavy. Jejích více než půl milionu fanoušků totiž samozřejmě potřebuje také neustálý přísun Talliiných sexy fotek.

Reklama

Další články

Načítám