Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na zahájení zimní sezóny ve Špindlerově Mlýně přijela i zpěvačka Kate Matl (45) s dcerkou Karolínkou. Po jejím narození vypadá snad ještě lépe než dřív, figuru gazely předvedla i v oblečení na hory. Když svlékla kožíšek, ukázala se v obtaženém overalu, který neodpouští žádný špíček.

"Pokud jde o outfit, řeším hlavně to, aby mi bylo teplo. Ale módu mám ráda, nejen co se týče oblečení na hory, ale do každodenního života. Jako každá žena se ráda hezky obléknu," říká Kate, která model vyladila i se svojí dcerou. A díky čemu je stále štíhlá, i když miluje sladkosti, vysvětlila v našem videu.

Kate hory sice miluje, je zdatnou snowboardistkou, ale Vánoce s partnerem Michalem strávila doma v Praze, na Silvestra už ji zase čekala práce. Koncertovala s DJem Bobem. "Máme velký koncert v Braniborské bráně. Ale budu tam i s rodinou, takže malá bude se mnou poprvé pracovně na Silvestra," upřesnila ještě před koncem roku.

A co novoroční předsevzetí? "Dávám si je každý rok, a k tomu jsem navíc strašně pověrčivá, to je moje velká neřest. Ta předsevzetí jsou každý rok stejná a nejlépe se hned druhý den poruší," smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám