Hlavní obsah
Článek

Potopená loď a Rose s Jackem, kteří se snaží najít něco, co by je v ledových vodách zachránilo od smrti. Nakonec to jsou trosky dveří, na které se snaží vylézt oba, povede se to ale jen Rose a Jack po čase umírá. Přesně takhle vypadá scéna, kterou fanoušci řeší už pětadvacet let. Kdyby prý totiž Kate Winslet (48) byla tehdy hubenější, mohli se na prkno vejít oba, tvrdili zlí jazykové.

Herečka, která je aktuálně v kurzu díky novému Avatarovi, teď promluvila o tom, jak moc na ni tehdy působily komentáře diváků. „Zřejmě jsem byla příliš tlustá. Proč na mě byli tak zlí? Byli tak zlí! Nebyla jsem zatraceně až tak tlustá,“ řekla v podcastu Happy Sad Confused.

Kate se také zamyslela nad tím, jak by se v současné době vypořádala s komentáři, které jí tehdy velmi ubližovaly. „Odpověděla bych: Neopovažujte se se mnou takhle zacházet. Jsem mladá žena, moje tělo se mění, sama to zjišťuji. Jsem nejistá, vyděšená, nedělejte to těžší, než to je,“ řekla s tím, že tehdy to byla šikana dokonce hraničící se zneužíváním.

Ku prospěchu herečky, která si i dnes musí číst komentáře filmových fanoušků v podobném duchu, je to, že režisér Titaniku James Cameron nedávno provedl vědecký experiment s kaskadéry a odborníky, který dokázal, že by tehdejší situaci skutečně mohl přežít jen jeden z páru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám