Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co svěřila, že bojuje s vážnou nemocí, se opět zpěvačka Bára Basiková (61) objevila na veřejnosti. Přijala pozvání kolegyně, operní divy Pavlíny Senič (48), která pořádala charitativní koncert pro nadační fond Moje velké přání v pražské basilice sv. Ludmily.

Společně s ní a s dalšími interprety nazpívala i novou vánoční píseň Moje velké přání. "Oslovili jsme skladatele Richarda Scheuflera ml. a Viléma Urbana, který se podílel i na textu, aby nám píseň připravili, a já s floristou Pavlem Hruškou a nadačním fondem jsme se pustili do organizace a požádali mnoho známých tváří, zda by se na projektu podílely," prozradila Senič.

Natočit píseň stihli v šibeničním termínu. "Měli jsme na to jen pár hodin. Ve studiu to vypadalo jako ve zrychleném filmu, ale díky všem umělcům, kteří rádi podpořili dobrou věc, se zrodil song s Bárou Basikovou, Viktorem Dykem, Adélou Gondíkovou, Peterem Pechou, Janem Čenským, Lejlou Abbasovou, Michaelou Dolinovou, Pavlínou Senič, Pavlem Hruškou a dětským pěveckým sborem Coloreton," dodala.

Píseň má refrénový podtitul "Padaj hvězdy", protože když padají hvězdy, většinou si něco přejeme. K písni zároveň vzniká také videoklip, který už je ve střižně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám