Hlavní obsah
Článek

Nikdo o tom neměl ani tušení, ale manželství hudební ikony Kim Wilde je minulostí. S hercem a spisovatelem Halem Fowlerem přitom působili jako idylický pár...

Dvaašedesátiletá zpěvačka, jejíž hity You Keep Me Hangin' On, Million Miles Away, Kids In America, Heart Of Glass či Cambodia můžete slýchat dodnes z rádií, oznámila, že se se svým mužem rozešla už loni a následně se i rozvedli. Kim se o informaci ze svého soukromí podělila s fanoušky na Twitteru ve středu večer.

„Kim Wilde a Hal Fowler by rádi oznámili, že se minulý rok přátelsky rozešli po vzájemné dohodě a rozvedli se,“ stálo v prohlášení.

„Nejde o nikoho třetího ve vztahu. Zůstávají spolu zadobře a do další fáze života si navzájem přejí jen to nejlepší. Žádné další komentáře ani prohlášení nebudou učiněny,“ zaznělo také.

Kim v minulosti uvedla, jak si libuje ve své nově nalezené anonymitě poté, co si změnila jméno na manželovo příjmení, ale zároveň projevila vděčnost za to, že jí jsou fanoušci stále věrní a jsou ochotni si koupit lístek na její vystoupení.

Blondýnka, která prodala přes tři miliony desek po celém světě, se s dnes již exmanželem seznámila při společném vystupování v rockové opeře Tommy a do půl roku se vzali. Mají spolu dvě děti - syna Harryho Tristana (24) a dceru Rose Elisabeth (22).

Související témata:
Kim Wilde

Reklama

Další články

Načítám