Hlavní obsah
Článek

Manželství moderátora Karla Šípa (78) a jeho první ženy zpěvačky Marcely Holanové (72) je dávno minulostí. Teprve nedávno však došlo k rozsudku ohledně majetkového vyrovnání. Proč to trvalo celých osm let?

Podle slov Karla Šípa se rozdělení majetku táhlo dlouhou dobu proto, že jeho bývalá žena měla nesmyslně vysoké nároky na finanční vyrovnání. „To vypadá, jak kdyby se rozváděl Bakala nebo jiný miliardář. U nás přitom šlo o blbou rekreační chalupu, požadovala nějakou hotovost, ale nesmyslně vysokou. Několikrát jsem se projevil velkoryse, ale jí to bylo málo. Nabídl jsem jí, ať si chalupu nechá, že nechci všechno na půl. Ale pak požadovala nějaké milióny,“ svěřil Šíp Instinktu.

Proto nemá potřebu se s Holanovou ještě kdy vidět. „Myslím, že je dobře, že jsme odstříhnutí. Má nový vztah, já taky. Jsou případy, že ti dva zůstávají přáteli, scházejí se. Jenže náš rozvod probíhal opravdu nevkusně. Neumím si představit, že bych se dokázal oprostit a začal s ní komunikovat, jako by se to nestalo. Do mailu mi konečně přišel rozsudek, který uzavírá majetkové vyrovnání. Už se odvolávat nebudu, nevím jak ona,“ dodal moderátor oblíbené Všechnopárty s tím, že doufá, že už bude mít klid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám