Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to měsíc, co přivedla na svět svoji prvorozenou dceru Arianne, a vypadá skvěle. Zpěvačka Olga Lounová (43) už sama nevěřila, že najde toho pravého a povede se jí zplodit dítě přirozeným způsobem. I kvůli tomu, že provozuje nebezpečný sport, jakým je rallye, si nechala pro jistotu zmrazit vajíčka.

"Možná se budou hodit, když budu chtít druhé dítě a už by to třeba takhle nešlo," řekla Super.cz Olga, která totéž doporučuje i jiným mladším ženám. "Ať už nemají partnera, chtějí dlouho pracovat anebo dělají nějaký nebezpečný sport. Četla jsem nedávno rozhovor s Jennifer Aniston, která litovala, že o této možnosti nevěděla," svěřila Olga.

Mateřství si užívá, Arianne je prý hodné miminko, i když ji klasicky občas potrápí bolavé bříško. "Hned jsme se na sebe navázaly, okamžitě jsem se rozkojila, spíme spolu, všechno šlo bez problémů. Mám velkou radost z toho, jak je všechno hezké," svěřila Olga, která v našem videu popsala i výhody a podrobnosti ambulantního porodu, který si vybrala. Prozradila také, že se svatbou s partnerem, bývalým hokejistou Janem Kréglem, zatím ještě počkají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám