Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ozzyho Osbourna (75) v pondělí zvěčnili při nákupech v Los Angeles. Rocker, který trpí Parkinsonem, působí velmi křehce. Při chůzi se opíral o hůlku, kterou používá od roku 2019, kdy si při pádu poranil páteř.

Ozzy nedávno přiznal, že moc chodit nemůže, přesto je vidět, že má snahu. Při nákupu mu pomáhala asistentka, která tlačila vozík s nákupem a zpěváka podpírala. Jinak se prý cítí relativně dobře, jak se svěřil ve vlastním pořadu Ozzy’s Boneyard na rádiu SiriusXM.

„Věc se má tak, že moje hlava je v pořádku. Moje kreativita taky. Můj zpěv taky, ale nemůžu ku*va chodit. Ani neumím vypovědět, jak frustrující to je. Je neuvěřitelné, jak jedna malá věc může zničit všechno na pořádně dlouhou dobu. V životě jsem nebyl nemocný,“ narážel na svůj úraz, po kterém prodělal operaci.

Po zákroku má v páteři 15 šroubů a trpí bolestmi nervů v oblasti zad, krku, ramen a paží. A to ještě dopadl dobře. Bez něj by totiž podle chirurgů skončil ochrnutý od krku dolů, jak svěřil.

Co se týče zdravotního stavu, není na tom v poslední době nejlépe ani zpěvákova manželka Sharon. Ta minulý týden skončila v nemocnici, když natáčela se synem Jackem duchařský pořad Night of Terror. Naštěstí už je v pořádku doma, detaily ohledně důvodu hospitalizace však nesdílela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám