Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Miss, modelka, moderátorka a doktorka farmacie Jana Doleželová (42) se kromě zmíněných profesí věnuje i práci v zastupitelstvu města Říčany, kde působí už pátým rokem. Může se vám klidně stát, že vás někdejší vítězka soutěže krásy bude oddávat. Nově si ale do svého portfolia přibrala i vítání občánků, které se stejně jako svatby koná v obřadní síni města.

„Vítání občánků pro mě byla premiéra stejně jako pro některé z maminek a tatínků, kteří jsou prvorodiče. Nicméně před pěti lety jsem tu byla, stejně jako tu jsou dnes rodiče dětí, se svojí dcerou. Tohle jsou mimořádné okamžiky, které si každý rodič nese ve vzpomínkách po celý život,“ řekla Super.cz Doleželová, která si celou akci náležitě užila.

„Dětem jsem popřála především bezstarostné a plnohodnotné dětství, na které budou s láskou vzpomínat,“ dodala bývalá Miss, kterou baví i oddávání.

Ona sama sice svatbu ještě nezažila, ale má jasnou představu, jak by měla vypadat. „Já mám velmi dobrého kamaráda faráře, který křtil moji dceru, takže tam by ta volba byla jasná,“ míní kráska, která je sice zadaná, ale partnera veřejně neprezentuje a soukromí si střeží jako ostříž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám