Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro některé to může znít jako pohádka, ale tento rok i týden před Vánoci někdo odpočíval. Martin Dejdar (59) a Sagvan Tofi (59) utekli předvánočnímu shonu na zasněžené vrcholky korutanských Alp a vyměnili promočené polobotky za lyžáky.

„Alpy jsou pecka, jezdíme sem moc rádi. Není to tak časté, protože skloubit rozvrh mé dcery, která závodně hraje tenis a mé víkendové muzikálové představení, které hraji střídavě v Brně a v Praze, je fuška. V Nassfeldu nejsem poprvé, vždy tady potkávám lidi, které mám rád,“ upřesnil Sagvan Tofi. „Přestože hrajeme s Martinem v jednom muzikálu – Děti ráje, na jevišti se nepotkáme, protože alternujeme stejnou roli. Známe se ale léta, mám rád jeho i celou jeho rodinu," dodal.

Pro Martina Dejdara byla předvánoční lyžovačka novinkou, na horách prý tráví většinou Silvestra. „Vždycky jezdíme na hory s rodinou až po Vánocích. Tohle je asi po osmnácti letech poprvé, co jsem vyměnil předvánoční obíhačky za zasněžené Alpy. Musím říct, že víkend byl fantastický, ale od pondělka mi drnčí telefony, všichni se poslední týden před Vánoci snaží dohnat a dodělat, co se dá, a já kvůli tomu nemám na svahu klid,“ doplnil Martin Dejdar.

Jak můžete vidět na snímcích, Sagi i Dejdy se udržují v kondici, takže svahy brázdili jako zamlada.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám