Hlavní obsah
Článek

Hned čtyři slavné dámy a pět pánů letos oslaví významné jubileum. Podívejte se s námi, kdo v roce 2023 vstoupí do klubu padesátníků…

Jako první z dámského osazenstva překoná půlstoletí Tori Spelling. Herečka proslulá svou rolí Donny Martin ze seriálu Beverly Hills 90210 stejně jako potížemi s manželem Deanem McDermottem, bude slavit 16. května. Následující měsíc se k ní připojí další herečka Juliette Lewis známá z filmů Od soumraku do úsvitu či Jiná láska, a to 21. června.

O měsíc a dva dny později se stane padesátnicí i nechvalně proslulá stážistka z Bílého domu Monica Lewinská, která se 'proslavila' sexuální aférou s bývalým americkým prezidentem Billem Clintonem a 4. prosince stejného jubilea dosáhne i topmodelka Tyra Banks, která je v současnosti hlavně populární moderátorkou.

Ze známých mužských tváří jmenujme zpěváka a exmanžela Katie Price Petera Andreho, který bude narozeniny s pětkou na začátku slavit 27. února jako první. Po něm se 24. března stejného jubilea dočká Jim Parsons z Teorie velkého třesku.

Následovat jej bude 5. dubna zpěvák Pharrell Williams, jehož hit Happy vzbuzuje dobrou náladu i téměř deset let od svého uvedení. Oscarový herec za Pianistu Adrien Brody bude slavit 14. dubna a 15. července pak mezi padesátníky zavítá i Brian Austin Green, který stejně jako jeho kolegyně Tori Spelling zářil v Beverly Hills 90210, a to v roli Davida Silvera.

Reklama

Další články

Načítám