Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte na herecké hvězdy z osmdesátek Joan Collins (89) a Jaclyn Smith (77)? Tyto dámy se setkaly po dlouhých letech na akci amerického módního návrháře Marka Zunina. Slavné seriálové herečky se zvěčnily na společném snímku a fanoušci zůstali v němém úžasu. Oběma herečkám jakoby se zub času vyhnul obloukem.

Joan je tak trochu hříčkou přírody a už alespoň tři dekády vypadá stále stejně. Příliš se nezměnila dokonce ani od dob natáčení seriálu Dynastie, díky němuž se proslavila po celém světě. O dvanáct let mladší Jaclyn si můžete pamatovat z prvního seriálového zpracování Charlieho andílků z let 1976 – 1981, kde ztvárnila roli Kelly Garrett.

Herečky nemají však společné pouze to, že vypadají báječně a byly populárními televizními tvářemi, ale také skutečnost, že se několikrát vdaly, než našly opravdové štěstí. Joan zakotvila až ve svazku s Percym Gibsonem, jehož si vzala v roce 2002. Ještě předtím však stihla čtyři další manželství.

Její kolegyni to vyšlo až s kardiotorakálním chirurgem z Houstonu Bradem Allenem, za nějž je vdaná již úctyhodných pětadvacet let. Před ním byli jejími manželi ještě herec Roger Davis, její kolega z andílků Dennis Cole a filmař Tony Richmond, s nímž má dvě děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám