Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Irský zpěvák a člen bývalé chlapecké skupiny Boyzone Ronan Keating (35) o víkendu potvrdil krach manželství. S o dva roky starší modelkou Yvonne Connolly byl přitom ženatý 14 let. Dvojice nejspíš neunesla Keatingovu nevěru z roku 2010, kdy se provalila aféra s jeho milenkou Francine Cornell. Přestože se prý Yvonne snažila přes zpěvákův románek přenést, nepodařilo se jí to.

Manželé se prý snažili zachránit svazek především kvůli jejich třem dětem – třináctiletému Jackovi, jedenáctileté Marii a nejmladší Ali (6). Zpěvákův mluvčí se k události nevyjádřil, ale Keatingův dobrý přítel pro deník The Sun uvedl: „Ačkoli Ronan a Yvonne už asi nic na jejich rozhodnutí nezmění, oba jsou vždy připraveni být tu pro jejich děti. Oba se stále milují. Nejdříve to chtěli říct svým dětem, pak přátelům, než se to dozvědí ostatní.“

Keatingův poměr s šestadvacetiletou tanečnicí Francine Cornell před dvěma lety trval sedm měsíců. Yvonne tehdy objevila u manžela druhý telefon a rozhodla se podívat na sms zprávy v něm uložené. Právě tam přišla na soukromou korespondenci mezi jejím manželem a Cornell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám