Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý prý na Vánoce ukazuje stromek a rohlíčky. Tereza Brodská (55) se k tomuto trendu nepřidala a chtěla si čas před svátky trochu okořenit. Na sociální síť proto umístila fotku, na které se převtělila do členky rodiny Addamsů. A proměna je to perfektní.

Všechno začalo během sledování seriálu Wednesday, který se stal u Terezy Brodské doma hitem. Hereččin manžel, fotograf Herbert Slavík, se se svou polovičkou začal dohadovat o tom, že je podobná hlavní hrdince. „Pořád mi říkal, že vypadám jako ona a já že ne. Tak jsme to probírali tak dlouho, až jsme se rozhodli zjistit pravdu,“ řekla Super.cz Tereza.

Tak si pak s manželem udělala pěkný předvánoční večer, sama se nalíčila a stylizovala do postavy ze seriálu a její muž se chopil fotoaparátu. Vznikla tak skvělá fotografie, se kterou se herečka pochlubila na sociální síti. A sklidila velký úspěch.

Otázkou je, jestli je na fotce vyobrazená spíše Wednesday, která v seriálu nosí dva copánky, nebo její sexy maminka Morticia. „To je takové nejednoznačné, asi je už na každém, koho na fotce uvidí.“ Tereza se každopádně do seriálu i své nové podoby zamilovala, a tak je možné, že ji takto uvidíme častěji. I manžel se s tím prý smířil. Komu myslíte, že se Tereza víc podobá? Hlasujte v anketě níže!

Herečka ale nezanevřela ani na klasické Vánoce. Samozřejmě, že peče a zdobí stromek, jen všechno neukazuje na sociální síti. „Já se na svátky strašně těším. Budu je trávit s manželem, synem a jeho přítelkyní a také vnučkou, které je rok a třičtvrtě. Pokaždé, když se jí něco líbí, tak řekne hlasité váu, takže to budou opravdu krásné svátky,“ dodala Tereza.

Vypadá podle vás Tereza Brodská víc jako Wednesday, nebo Morticia?
Jednoznačně Wednesday, celá ona!
86,4 %
Spíš Morticia.
13,6 %
Celkem hlasovalo 13657 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám