Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Česká Miss World Linda Bartošová se původně do soutěže nechtěla vůbec přihlásit. Přišla se jako redaktorka podívat na casting a tým České Miss ji vytáhl na pódium. A vyšlo to. "Je to pravda. Moje cesta byla kuriózní. O to víc jsem teď zmatená. Ale jsem ráda," řekla Super.cz Linda.

Ve finále šokovala tím, že nevěří na lásku na celý život. "Byla jsem upřímná. Myslím, že je v současné době těžké si udržet chlapa, lásku celý život," prozradila Bartošová, která má již tři roky přítele.

"Trošku se teď bojím. Nebudu říkat, co bude za rok. V tuto chvíli určitě ale neplánuji se s ním rozejít, protože mám na hlavě korunku," řekla rázně.

Novináři se Lindy ptali také na to, zda nemá něco společného se svojí jmenovkyní, zpěvačkou Ivetou Bartošovou. "Je to shoda náhod. Žádné příbuzné nejsme, nemáme spolu nic společného. Na titulních stranách mě snad takhle potkávat nebudete a když už tak snad jen v pozitivním slova smyslu," vysvětluje.

Společnou nemá se zpěvačkou ani její zálibu v alkoholu a antidepresivech. "Antidepresiva  nepotřebuji. Jsem v klidu. Ani po vítězství. Jsem celkem silná osobnost. Doufám, že to ustojím," uzavřela Linda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám