Hlavní obsah
Článek

Ve věku 55 let zemřela herečka Sonya Eddy. O jejím skonu informovala na sociální síti kamarádka a kolegyně Octavia Spencer.

„Včera odešla moje přítelkyně Sonya Eddy. Svět přišel o kreativního anděla. Zástupy fanoušku Všeobecné nemocnice ji budou postrádat. Modlím se a myslím na její milované, přátele a fanoušky,“ nechala se slyšet oscarová herečka.

Příčina hereččiny smrti zatím nebyla oznámena. Fanoušci ji mohou znát hlavně jako vrchní sestru Epiphany Johnson ze zmíněného nekonečného seriálu, v němž působila od roku 2006.

Objevila se v neuvěřitelných 543 epizodách. Všeobecná nemocnice (General hospital) je zapsána v Guinnessově knize rekordů jako nejdéle běžící americký seriál. Vysílat se začal v roce 1963 a běží dodnes.

„Zlomilo mi srdce, že jsme přišli o milovanou Sonyu Eddy. Opravdu jsem ji měl rád nejen jako herečku, ale i kamarádku. Byla světlem zdravotních sester a bez ní to bude trochu temnější. Ale její duch přetrvá jak v seriálu, tak na place. Za celý tým Všeobecné nemocnice upřímnou soustrast rodině, přátelům a fanouškům. Bude nám chybět,“ nechal se slyšet jeden z hlavních producentů Frank Valentini.

Sonya ve své nejslavnější roli sestry Epiphany.

Reklama

Další články

Načítám