Hlavní obsah
Článek

Americko-čínská herečka Bai Ling proslula možná ještě víc než svými rolemi zálibou v předvádění se a odhalování. Nutno podotknout, že Bai je tak trochu hříčkou přírody a v jejích šestapadesáti byste si ji klidně mohli splést s mladinkou studentkou. Přesto její poslední focení působí minimálně neobvykle. V centru New Yorku na Manhattanu totiž nafotila dost netradiční sérii snímků, kde kromě ní hráli hlavní roli holubi.

Drobná Ling, kterou si můžete pamatovat například z filmů Anna a král, Wild Wild West, Země zaslíbená, Legendy z Dogtownu či Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů, se navlékla do stříbrných legín a vysokých kozaček, které zkombinovala s růžovou bikinovou podprsenkou a stejnobarevnou péřovkou. Na hlavu si ještě nasadila stříbrnou kšiltovku. Následovaly pózy s telefonem, u cedulí, a především pak s všudypřítomnými holuby…

S herečkou je spojena i historka, kdy měl režisér George Lucas údajně vystřihnout její scény ze třetího pokračování Star Wars kvůli jejímu pózování pro Playboy. Ten to však odmítl s tvrzením, že scény byly vystřiženy už rok před oním pózováním. Bai se tak nakonec objevila pouze na DVD. Byla navíc jednou z prvních asijských hereček, které pózovaly pro Playboy. Na obálce se objevila před sedmnácti lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám