Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Jitka Nováčková (31) je teprve týden po rozchodu a už má nového přítele. Super.cz po lehkém nátlaku přiznala, že je znovu zamilovaná. Důvodem jejího rozchodu se studentem a milionářským synkem Jirkou Wohlmanem prý ale nový partner není.

"Určitě za rozchodem nestál nikdo třetí," řekla Super.cz Jitka Nováčková, které včera končilo kralování, když byla zvolena nová Česká Miss.

Jitka na finále dorazila s kamarádkou, modelkou Terezou Budkovou. Její bývalý partner Jirka byl ale na galavečeru také. Jeho tatínek byl jedním z hlavních partnerů soutěže a zasedl v porotě. "Ještě jsme se neviděli, asi se potkáme na afterparty. Žádná nevraživost mezi námi není. Jen nám to ve vztahu prostě neklapalo," vysvětlila Jitka.

Jitka již začíná nový vztah, ale vše je prý teprve v začátcích. "Poznáváme se. Ano, jsem zamilovaná," dodala o vztahu s novým partnerem, který podle našich informací také pochází z pohádkově bohaté rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám