Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když svět obletělo video, jak princezna z Walesu (42) dělá pukrle před králem Karlem III. (75), fanoušci z něj byli úplně paf. Při vánoční mši ve Westminsterském opatství to bylo totiž poprvé, co se Karlovi v roli britského krále veřejně klaněla.

Nešlo přitom o žádnou křeč. Jak můžete vidět na videu níže, s tchánem si nejprve na přivítanou olíbali tváře, a pak se mu Kate dle bontonu poklonila. Stejně se pak přivítala i s Camillou, královnou manželkou.

„Krásné vidět, jak nenuceně vzdává hold králi s královnou manželkou. Je od nich hezké, že princeznu z Walesu přišli podpořit,“ chválila jedna z komentujících na Twitteru. „Klaní se jim s takovou elegancí a sebevědomím, jako by o nic nešlo. Je příkladem všem,“ přidala se další. „Úplně mi zaskočilo. Catherine je ztělesněním noblesy a oddanosti, jaké to má William ale štěstí,“ dodala jiná s tím, že z Kate bude jednou skvělá královna.

Faktem je, že Kate dodržování královského protokolu nikdy nedělalo problém. Na rozdíl od vévodkyně Meghan, která se v nedávno uvedeném dokumentu vysmívala klanění, zvládá princezna z Walesu pukrle na výbornou.

Karel III. se následně polibky přivítal také s vnoučaty Georgem a Charlotte a synem Williamem. Vnoučata se králi také poklonila. Celá rodina přišla podpořit Kate, která vánoční mši již podruhé, ovšem prvně jako princezna z Walesu, organizovala. Organizaci jí svěřila sama Alžběta II. a záznam z akce odvysílá pro Brity na Štědrý večer kanál ITV.

Pukrle princezny Kate můžete zhlédnout ve videu v čase 2:53.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám