Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední rozloučení s Ladislavem Trojanem proběhne už tento čtvrtek 22. prosince ve 14 hodin v kostele sv. Ignáce na Karlově náměstí v Praze. Parte zveřejnil na Facebooku hercův syn, režisér a scenárista Ondřej Trojan.

Ondřej Trojan parte doprovodil dojemným vyjádřením. "Poslední rozloučení s naším tátou, hercem Ladislavem Trojanem, proběhne tento čtvrtek, 22. prosince od 14 hodin formou zádušní mše v kostele sv. Ignáce na Karlově náměstí v Praze. Budeme rádi, když přijdete za tatínka zapálit svíčku a věnujete mu milou vzpomínku," uvedl na sociální síti.

Ladislav Trojan, který zemřel minulou neděli, se dožil devadesáti let. Proslul rolí vnuka Potůčka v seriálu Tři chlapi v chalupě. Za svůj bohatý život ztvárnil mnoho dalších úžasných rolí, jak na divadle, tak před kamerou. „Odešel ve spánku, v klidu a míru. Úsměv měl na tváři do poslední chvíle. Ondřej a Ivan,“ tak oznámili smutnou zprávu jeho synové v průběhu čtvrté adventní neděle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám