Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po téměř infarktovém finále mistrovství světa ve fotbale by jen málokterý Argentinec udržel emoce na uzdě. Natož pak hráč národního týmu, jenž si zaslouženě vybojoval vítězství.

Jedním takovým, který se po zápase nejspíš zkrátka neovládl, je teprve třiadvacetiletý záložník Alexis Mac Allister. Tomu půvabná přítelkyně Camila, která ho samozřejmě podpořila i na katarském stadionu, po vítězném zápase ještě jednou gratulovala na sociální síti. A byl to právě Alexisův komentář pod jejím příspěvkem, který totálně zbořil internet.

„Miluji tě, můj šampione! Nemám slov, dokázali jsme to! Do toho, Argentino!“ gratulovala dojemně u snímků s partnerem přímo z hřiště.

„Miluji tě! Pojďme *ukat!!!!!“ zněla jeho reakce, ze které šli fanoušci do kolen.

Alexise v tu chvíli smysl pro romantiku zjevně úplně opustil, ale vůbec se mu nelze divit. Ostatně, jak lépe oslavit titul mistra světa než sexem s milovanou osobou.

Fotbalistův komentář si vysloužil už téměř 30 tisíc lajků a stovky odpovědí. Většina komentujících nicméně předpokládá, že se mladému páru podařilo titul náležitě oslavit.

Reklama

Další články

Načítám