Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) před sedmi lety chodila s podnikatelem a bývalým fotbalistou Jakubem Malinou (†35), který v sobotu večer tragicky zemřel. Ač modelka s Malinou už dávno netvořila pár, jeho předčasná smrt ji pochopitelně zasáhla.

Bučková chodila s Malinou celkem dva roky. K jeho skonu se vyjádřila prostřednictvím vzkazu na sociální síti, kde za ruku drží svého současného přítele Radka. „Každý moment života je obrovským darem. Nic není samozřejmost,“ napsala Bučková k fotce, kde nechyběl ani motiv barevné duhy.

Na vzkaz reagovala i bývalá první dáma Dagmar Havlová nebo modelka Taťána Kuchařová. „Ano, jsi moudrá. Máš tady to světlo,“ vzkázala Havlová. Kuchařová přidala emotikonu bílé holubice.

Jakub Malina se začal dusit masem 5. prosince po návštěvě restaurace v centru Prahy. „Díky extrémní snaze kolegů ze záchranné služby a péči v nemocnici se podařilo obnovit oběh, svůj boj ale později stejně prohrál, tělo bylo bez kyslíku moc dlouho. Jakub byl mladý zdravý chytrý kluk, plný života, laskavý, pomáhající řadě lidí. Jdeš na steak a domů už se nevrátíš,“ popsal mrazivé chvilky záchranář Marek Dvořák s tím, že zásadní je první pomoc laikem, která v tomto případě nebyla dostatečně rychlá.

„Žádná záchranka u vás nebude za minutu. Musí někdo zavolat, oni musí přijet, vyndat z auta věci a přijít k vám,“ vysvětlil na sociální síti.

Malina dříve žil nejen s Eliškou Bučkovou, k jeho přítelkyním patřila také exmanželka Václava Noida Bárty Gabriela Dvořáková (35) či bývalá žena Romana Vojtka Tereza. K jeho blízkým přátelům patřil také sporťák Michal Hrdlička (35), který Malinu znal z fotbalu. Jakub totiž v minulosti patřil k nadějným fotbalistům a hrál za Bohemians, Viktorii Žižkov i Spartu.

Reklama

Další články

Načítám