Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) se ze zášti k bývalé partnerce svého exmilence Marka Šíšy ještě neprobrala. Stačí jí, aby ji jen potkala na večírku, ani s ní nemusí prohodit jediné slůvko, a už jí leží v žaludku. A vydrží jí to i přes noc. Víc jak dvanáct hodin poté, co se obě slečny objevily na narozeninové párty klubu SaSaZu, napsala si Agáta na sociální síť status ve znění: "Ta Nikol Moravcová (36) je opravdu kráva."

Na večírku Agáta natáčela reportáž, jako spolureportéra s sebou měla Bořka Slezáčka (56). Ti dva se teď střídají o sloupek v jednom časopisu, který psávala Nikol. Vyzpovídali přítomné celebrity, například Jitku Válkovou nebo Petra Vojnara, a moc dlouho se nezdrželi. Přesto však Agáta, kterou doprovázel partner Mirek Dopita, ještě stihla příchod Nikol Moravcové. A nějak jí to hnulo žlučí.

"Agáta asi nesnesla, že jsem se bavila s kámošema. Jinak si to vysvětlit nedokážu. Asi jsem jí ukradla pozornost. Stála tam v rohu s Mirkem a propichovala mě pohledem, tak jsem se na ni mile usmála, ale ona mi to neopětovala, tak jsem si jí nevšímala a tohle mě dost překvapilo," řekla Super.cz Nikol, která samozřejmě Agátin status zaznamenala.

Reklama

Další články

Načítám