Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiačtyřicetiletá glamour modelka Katie Price (45) podle nejmenovaného zdroje deníku The Sun podstoupila další plastickou operaci prsou. Absolvovala ji prý v Belgii a šlo opět o další zvětšení. Tipnete si, pokolikáté už si hrudník nechala upravit?

Věřte, nebo ne, ale Katie šla pod kudlu už pošestnácté. Podle zdroje chce mít ta největší prsa v zemi. Deník zároveň získal fotografie pětinásobné maminky, jak míří na kliniku. Byla na invalidním vozíku s kanylou v ruce.

„Katie dostala opravdu masivní implantáty. Chce mít největší prsa v zemi, tak si jde za svým cílem,“ uvedl zdroj deníku. Modelka později sdílela na Instagramu snímek, na němž se zdá, že odpočívá po operaci. Hrudník však schovávala pod svými kadeřemi.

Koncem roku 2014 si přitom nechala poprsí naopak výrazně zmenšit a nemohla si změnu vynachválit. Nadšení jí ale příliš dlouho nevydrželo a už po pár měsících opět vystavovala dmoucí se výstřih. Postupně měla poprsí ještě větší než předtím, a jak se zdá, stále je jí to málo…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám