Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) se ohlédla za rokem 2022 ikonickým „belfie“. Že nevíte, o co se jedná? Jde o zrcadlové selfie, na němž nechala vyniknout svůj zadeček (butt v angl.-pozn.), tedy „belfie“.

Pověstné křivky v bikinách z vlastní kolekce plavek Skims zvěčnila ve francouzském okně a je na ně radost pohledět stejně jako před 20 lety, kdy s „belfie“ začala.

„Ohlédnutí za rokem 2022,“ popsala snímek, který zjevně pochází z exotické destinace. Není však jasné, jestli je aktuální nebo třeba vzpomínku na nějakou dovolenou.

Aktuálně by se hvězda vlastní reality show měla nicméně nacházet v LA, kde ještě před pár hodinami podstupovala se sestrou Khloé omlazující laser. Nebo se tím aspoň chlubila na sociální síti.

Jak je známo, Kim pečlivě dbá o svůj zevnějšek. Možná i proto vypadá už dvě dekády stejně skvěle. Ačkoliv v posledním roce Kardashian dost zhubla, plné křivky v oblasti hrudníku a pozadí jí rozhodně zůstaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám