Hlavní obsah
Článek

Ti dva se hledali, až si byli přiděleni. Pouhý měsíc poté, co se na obrazovce objevili ve vysílání Nového dne na CNN Prima News jako moderátorský pár, vypadají Lenka Špillarová (38) a Jiří Šlégl, jako by spolupracovali roky. Dokonce se shodují i na stejných outfitech. A to i neplánovaně.

"Je to jen důkaz toho, že jsme se jeden na druhého od začátku naladili. Ten náš první skoro stejný outfit jsme si úplnou náhodou zvolili hned v našem prvním společném týdnu vysílání, takže jsme si říkali, že od rána jedeme na stejné vlně. A snad ten náš společný vkus dobře působí i na diváky," věří Jirka.

A čím to je, že zvolili třeba nejen stejnou barevnost, ale dokonce i model, jako v případě mikiny, kterou můžete vidět ve fotogalerii? "Já se přiznám, že si občas koupím něco pánského, protože v dámské kolekci nemůžu najít to, co hledám. A jak je vidět, očividně máme s Jirkou stejný vkus. Ale nakupovat spolu zatím nechodíme," smála se Lenka.

Co si ale pořídili opravdu společně, byly vánoční svetry. Ty pro oba vybrala Lenka. "Já měl jediné přání, aby na něm byl sob. Tak jsem byl nadšený, že mi tuhle podmínku splnila," prozradil Jirka, kterému prý vánoční svetr ve skříni chyběl, a tak mu ho kolegyně věnovala jako předčasný vánoční dárek.

A jak se moderátoři chystali trávit vánoční svátky? "Vánoce budu trávit doma na Moravě s rodinou jako každý rok," řekla Super.cz Lenka. "A já na Štědrý den mířím domů do Hradce Králové za rodinou a pětadvacátého si pak uděláme Vánoce s přítelkyní," doplnil Jiří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám