Hlavní obsah
Článek

Už od poloviny listopadu panuje u hereckého páru Michaely Tomešové (32) a Romana Tomeše (36) vánoční atmosféra. "Kluci totiž našli skříňku s vánočními světýlky a řetězy a vyzdobili celý dům, tak jsem to měla letos bez práce," prozradila Míša, jak jsou jejich synové Kristián a Jonáš šikovní.

Do elektřiny ale světla nezapojovali. "Máme je na dobíjecí baterky, protože elektřina je drahá, tak se jim nemohlo nic stát," upřesnila Míša, s níž jsme zavzpomínali i na to, jak jednou vyzkoušeli hned po svátcích vyrazit do tepla a odletěli s rodinou do Egypta. "Plánovali jsme to i letos, ale čekali jsme na pracovní závazky a taky na last minute. Tak ještě uvidíme," svěřila.

Na dovolenou mohou šetřit i díky úsporám v domácnosti. "Bystře jsme si koupili krbová kamna, kterými vytopíme celý dům," vyprávěla. Kamna ostatně pořídili i kvůli tomu, že jim předloni v únoru odešlo tepelné čerpadlo, a museli nějaký čas dokonce bydlet po známých.

Pobavili jsme se i na pracovní téma, kdy manželé mají pracovních závazků tak nějak na střídačku. "Co se týče času, pracujeme oba zhruba stejně. Kromě toho, že oba hrajeme v muzikálech, tak já natáčím ZOO a Roman začal učit malé děti v dramaťáku a hru na kytaru a ukulele. Evidentně mu to doma nestačí," smála se Míša, že sami se rodinu rozšiřovat nechystají. "On si to kompenzuje u cizích dětí a já zase štěnětem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám