Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěž Hlas ČeskoSlovenska a incident z konce minulého dílu, kdy se jedna ze soutěžících Simona Fehérová přiopila předtím, než šla se svým konkurentem nacvičovat duet, bude mít dnes večer vyvrcholení. Díky Super.cz již víte, jak dredatá rebelka dopadne. Její kouč Patrik Rytmus Vrbovský ji právě kvůli alkoholu a nevhodnému chování vyhodí. Celá aféra bude mít ale ještě další zajímavou dohru. Problémová Simona nejspíš dokázala udělat dojem na druhého kouče v soutěži – Michala Davida. Ten se totiž s Fehérovou po jejím vyřazení sešel.

O schůzku s Davidem údajně požádala sama Fehérová, která na první pohled dává najevo, že komerční show hledající nové pěvecké hvězdy spíš opovrhuje. Je si snad vědoma, že by u Michala Davida mohla rozjet slibnou kariéru v muzikálech?

„Simona není vhodnou kandidátkou do finálových kol, protože splňuje jenom část předpokladů stát se hvězdou velkého formátu. Její místo je na alternativní scéně. Detaily schůzky neprozradím," potvrdil setkání s Fehérovou samotný Michal David.

Jak Rytmus vyřadí bohémskou rebelku, co jí sdělí po jejím vystoupení i Simoninu reakci na vyhazov, můžete vidět již dnes večer na televizních obrazovkách.

Reklama

Další články

Načítám