Hlavní obsah
Článek

Že se při natáčení, ať už filmu nebo seriálu, užije spousta legrace, to je známá věc. Nedávné natáčení nováckého seriálu Ulice však bylo obzvlášť zábavné a štáb si s herci Václavem Svobodou, Janem Teplým, Stáňou Jachnickou a Ondřejem Novákem užil své. K záchvatu smíchu jim stačilo málo: spletení si jména.

Václav Svoboda coby Lumír Nykl, Jan Teplý jako Pavel Miller, Stanislava Jachnická v roli Denisy Mastné a Ondřej Novák jako pan Poláček se před kameru postavili s tím, že scéna bude hotová za pár minut. Jenže Ondřej Novák si spletl jméno a natočit jednoduchou scénu se najednou stalo téměř nemožné.

Napoprvé se scéna natočit nepovedla, tak snad napodruhé? Ani to se nepodařilo a herci opět vyprskli smíchy. I třetí, čtvrtý a pátý pokus skončil stejně. Tak možná ten šestý? To už ovšem nevydržela ani Stáňa Jachnická, která do té doby byla jedinou herečkou na place, která se ovládla.

Při natáčení nekonečného seriálu jde občas jen stěží zachovat kamenný obličej, který role žádá a nepodlehnout lechtání bránice. Podívejte se na video a posuďte sami.

Reklama

Další články

Načítám