Hlavní obsah
Článek

Bývalý fotbalista Jakub Malina (†35) tragicky zemřel na následky zadušení masem. Syn miliardáře Tomáše Maliny, který dříve chodil například s modelkou Eliškou Bučkovou (34), si podle informací Super.cz zajel v sobotu 5. prosince do jedné známé restaurace v centru Prahy, kde se chtěl najíst. Poté mu ale náhle zaskočilo sousto s masem a začal se dusit.

Podle Blesku si ale zpočátku nikdo ničeho nevšiml a lidé nejprve jen přihlíželi, čímž Malina ztrácel drahocenné vteřiny. Mezitím byl totiž nějakou dobu bez kyslíku a poté upadl do bezvědomí.

Přivolaní záchranáři ho sice resuscitovali, ale Malina byl do nemocnice převezen ve velmi vážném stavu. Celkem dva týdny ležel v kómatu a v sobotu večer zemřel. O jeho smrti informoval web Extra.cz.

Jakub Malina byl známý tím, že si rád užíval života. K jeho velkým přátelům patřil sporťák Michal Hrdlička (35), s nímž slavil i narození jeho dcery Lindy. Malina chodil také se známými ženami. Kromě zmíněné modelky Elišky Bučkové (34) randil také s exmanželkou Václava Noida Bárty Gabrielou Dvořákovou (35) či bývalou ženou Romana Vojtka Terezou. Dříve patřil k nadějným fotbalistům, hrál za Viktorii Žižkov, Bohemians i Spartu.

Reklama

Další články

Načítám