Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už by to snad ani nebyly pravé Vánoce bez Lásky nebeské. Oblíbená romantická komedie se stala pro mnohé diváky symbolem svátečního období, ale i dvacet let po jejím uvedení je dokážou šokovat některé detaily, kterých si doposud nevšimli.

Tentokrát Twitterem otřáslo, když jedna z divaček odhalila „nepatřičnost“ v jedné z nejsmutnějších scén filmu. Jde o moment, kdy postava Emmy Thompson Karen zjistí, že má její muž Harry v podání Alana Rickmana oči pro jinou.

Pod stromkem totiž nenajde náhrdelník, který ještě před Štědrým dnem objevila v manželově skříni, a dá si dvě a dvě dohromady. Místo aby však ztropila scénu, odkráčí do ložnice a začne plakat. A teď to přijde.

Právě v tu chvíli si fanoušci všimli, že na posteli v ložnici nejsou žádné polštáře. A světě div se, opravdu to s nimi zamávalo.

„Proč tam nemá žádné polštáře,“ podotkla jedna z divaček. „Právě jsem si všiml, že Emma Thompson a Alan Rickman neměli v ložnici žádné polštáře a zkazilo mi to celou Lásku nebeskou,“ přidal se další. „Vždycky mě zajímalo, proč tam nejsou,“ zaznělo od jiné uživatelky sociální sítě.

Našli se ale i tací, co si myslí, že jsou polštáře jednoduše zastlané pod dekou. Jakkoliv vám to může připadat směšné, konverzace na téma chybějících polštářů se na sociální síti pěkně rozproudila.

Lásku nebeskou můžete zhlédnout letos na Štědrý večer od 21:50 na TV Nova. A pokud se zařadila i mezi vaše oblíbené vánoční klasiky, nezapomeňte při scéně s Emmou Thompson zpozornět.

Reklama

Další články

Načítám