Hlavní obsah
Článek

Letos v říjnu se anglická herečka Helen Flanagan (32) rozešla se svým snoubencem, fotbalistou Scottem Sinclairem (33). Pár, který vychovává tři děti, společně s menšími přestávkami strávil dlouhých třináct let. Bývalá hvězda nekonečného seriálu Coronation Street v neděli sdílela na Instagramu video ze svého pobytu v lázních a předvedla, v jak senzační je formě.

Dvaatřicetiletá kráska se ukázala hned ve třech barevných variacích jinak stejných bikin od Moda Minx a svých fanoušků se zeptala: „Které se vám líbí nejvíc? Růžové, zelené, nebo černé?“

Herečka, jež ve zmiňovaném seriálu hrála od svých deseti let, byla svého času v Británii mediální hvězdou. Popularitu sama ráda přiživovala odvážnými outfity, turbulentním vztahem se Sinclairem, krádeží v lékárně i svými výroky. Nejvíce zaujal ten, kdy o sobě prohlásila, že má ta nejkrásnější prsa na světě.

V roce 2013 krátce poté, co ji časopis FHM označil za nejvíce sexy ženu roku, totiž pro Daily Star uvedla: „Mám ta nejlepší prsa. Na světě taková nikdo nemá. Jsou úžasná.“

Asi málokdo by při pohledu na herečku tipoval, že je maminkou sedmileté Matildy, čtyřleté Delilah a sedmnáctiměsíčního Charlieho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám