Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dnešním večeru již víme, která z českých dívek se stala tou úplně nejkrásnější. V soutěži Česká Miss soupeřilo celkem 14 finalistek o tři tituly. Českou Miss se stala jednadvacetiletá Tereza Chlebovská z Krnova, která reprezentovala po celý průběh večera číslo 14. Terezu zvolili svými sms hlasy televizní diváci. Titul Česká Miss World, která odjede reprezentovat Českou republiku na stejnojmennou světovou soutěž do Číny, získala osmnáctiletá Linda Bartošová z Pardubic. Českou Miss Earth se stala Tereza Fajksová (22) z Ivančic. Ta se nejvíce líbila čtenářům deníku Blesk a serveru Blesk.cz.

Nová Česká Miss pro rok 2012 Tereza Chlebovská je studentkou Ostravské univerzity v oboru hudba a zpěv. Bude tak po České Miss 2010 Jitce Válkové nejspíš další zpívající královnou krásy. A co o sobě Tereza prohlásila? „Sama sebe bych charakterizovala jako obyčejnou holku se smyslem pro humor, občas cholerickou, která si jde za svými sny. V životě se řídím heslem: Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod.“

Dívky soutěžily jako vždy v několika disciplínách. Po počátečním představení následovala promenáda v plavkách Aquila Aqualinea, po které přišlo na řadu vyřazování a do užšího výběru se dostalo sedm dívek. Následovala volná disciplína, kdy soutěžící musely zastat některou z domorodých profesí v Thajsku. Svůj umělecký talent předvedly během kabaretního vystoupení. Šarm i cit pro tanec pak při závěrečné promenádě ve večerních šatech.

V porotě České Miss se objevili kromě ředitelky soutěže Michaely Maláčové také například desetibojař Roman Šebrle nebo herci Eliška Balzerová a Martin Dejdar. Čestnou předsedkyní poroty se pro letošní rok stala Claudia Cardinale.

Slavnostní večer zahájil Karel Gott, dále vystoupila skupina Mandrage se svým hitem Šrouby a matice, část z představení Vražda za oponou předvedli členové divadla Karlín. Koncem večera se představilo i uskupení Dae Men, vítězové soutěže Česko Slovensko má talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám