Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V šestém měsíce vyrazila se synem Kryšpínem na hory a pochlubila se fotkou na snowboardu. V tu chvíli se strhla lavina hejtů, že je Agáta Hanychová (38) nezodpovědná budoucí maminka a co všechno se může stát. Zvlášť, když počátky jejího těhotenství doprovázely zdravotní problémy, dokonce byla s krvácením hospitalizovaná.

"Tyhle sporty v dnešní době, kdy si kolemjedoucí myslí, že jsou mistři světa, jsou o prů... A po těch komplikacích na začátku bych tomu naproti nešla," píše jedna ze sledujících a mnozí další s ní souhlasí s tím, že na snowboardu a lyžích hrozí riziko pádu. "Dcera měla bříško jako Agáta, něco se stalo a přišla o miminko. Proč riskovat?" varuje další. "Je to její těhotenství, moc rozumu teda nemá," zaznělo v další reakci. K opatrnosti Agátu vyzvala většina z nich.

"Všem děkuju, že máte hrozný strach, ale ten kopec je v podstatě rovinka. Myslím si, že v Alpách zhruba tak za deset dnů to bude horší. pro mě je horší ten kopec vyjít, než ho sjet," ujistila svoje sledující Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám