Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (36) si dlouho nechávala svého synka pro sebe, ale o víkendu konečně udělala výjimku a podělila se o něj se všemi, kdo byli zvědaví, jak její první potomek vypadá. RiRi sdílela v sobotu ráno roztomilé video sedmiměsíčního chlapečka, jehož má s partnerem ASAP Rockym, na TikToku.

Maminka zvěčnila svého chlapce, jehož jméno však zatím oficiálně neprozradila, během jízdy autem, když seděl v autosedačce. Záběry malého kloučka jsou opravdu rozkošné, ten se zaujetím sleduje z okénka okolí, a když se maminka přiblíží se svým telefonem, snaží se jí ho chytit, což RiRi okomentuje: „Zkoušíš vzít mamince telefon?“

Hudební ikona se o video podělila poté, co se nedávno vyrojily informace o tom, že dvojice přemýšlí o dalším přírůstku do rodiny.

„Rihanna a ASAP jsou tak zamilovaní, užívají si spolu to nejlepší období. Jsou také skvělý tým, pokud jde o výchovu jejich chlapečka,“ uvedl nejmenovaný zdroj z okolí páru pro ET, jenž dodal, že RiRi vždy snila o tom, že bude mámou, a je nyní hodně hrdá, že vychovává své dítě.

Všestranně nadaná kráska, která prodala na 250 milionů desek po celém světě, tak zřejmě u jednoho potomka zůstat nehodlá...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám