Hlavní obsah
Článek

Princ William (41) o víkendu oslavil lásku svých přátel. V Gloucestershiru proběhla svatba jeho kamarádky z dětství Rose Farquhar, o které se věří, že byla také princovou první přítelkyní.

Princ z Walesu se při sobotní veselce snažil nijak nevyčnívat, možná i z toho důvodu ho nedoprovodila ani manželka Kate. Rose řekla své ano Georgi Gemmellovi v Kostele Panny Marie při krásné zimní svatbě.

„Byla to magická svatba na sněhu,“ uvedl zdroj pro People. „Nevěsta se ženichem prošli po setmění slavobránou, kterou vytvořili svatebčané ze světýlek, než nasedli do přistaveného Land Roveru. Zasněžený Cotswolds je nádherný!“

Svatby se účastnila i další britská smetánka včetně jiné Williamovy ex Olivie Hunt nebo Natashy Rufus Isaacs s manželem Rupertem Finchem, který je pro změnu bývalým přítelem Kate Middleton.

Williamův vztah s Farquhar je popisován jako přátelství od dětství, které přerostlo v nevinný románek. Podle Daily Mailu je považována za princovu první vážnou známost. Jak je vidět, vztahy mají dodnes dobré. I ona se v roce 2011 účastnila Williamovy svatby s Middleton.

Rose vystudovala divadlo a film, a dokonce se v roce 2016 účastnila 5. řady britské verze pěvecké talentové show The Voice. Aktuálně pracuje pro Rachel Manners, vévodkyni z Rutlandu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám