Hlavní obsah
Článek

Variace na malé černé nemusí být vždy sázkou na jistotu. To, co předvedly dámy ze světa showbyznysu na závěrečném večeru festivalu Febio, který tradičně pořádal režisér Fero Fenič, bylo skutečně tristní. Jedinou, kdo dostál v outfitu na výbornou, byla již tradičně nestárnoucí Dagmar Havlová (71). Ale ty ostatní? Módní policisté by jim nadělili hodně trestných bodů.

Už jen ta obuv. Pouze Dagmar Havlová si ke svým úsporným černým šatům vzala odpovídající lodičky. Ostatní dámy zřejmě polekalo chladné počasí, které je ale rozhodně neomlouvá. Vnadná Berenika Saudková sice zdůraznila svůj velmi dominantní dekolt, ale nešlo přehlédnout, že si, zřejmě neúmyslně, zkrátila nohy kotníčkovými botkami, které mají dobu své slávy už dávno za sebou. Holiny zvolila i partnerka herce Jana Šťastného Bára Petrová. Její nožky by mnohem lépe vynikly ve střevíčcích.

A kreace herečky Báry Štěpánové byla jako obvykle nad chápání kohokoli, kdo jen zahlédl módní časopis. Její model se bezpochyby stane noční můrou každého stylisty. Červené punčocháče v jemnější verzi pohorek dotažené rukavičkami bez prstů ve stejné barvě, které měly zřejmě barevně povznést černé cosi vydávané za koktejlky, pod které si oblékla zvláštní tričko, budily takové rozpaky, že se hosté galavečera, kde byla za svoji tvorbu oceněna režisérka Agnieszka Hollandová, raději dívali stranou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám