Hlavní obsah
Článek

Slavný rocker Petr Janda (81) má energie na rozdávání. Teď má velkou radost z úspěchu muzikálu Okno mé lásky, který je inspirován písněmi kapely Olympic.

„To mě bavilo, už jsem ho viděl několikrát a půjdu ještě znovu, abych viděl všechny protagonisty. Byl jsem ohromen, jaký to má spád a jsem ohromen i tím zájmem publika. 750 lidí na každém představení, dvacet představení v kuse,“ svěřil se Super.cz.

Zaskočila nás ale informace o tom, že je rád, že na jevišti neuvidíme jeho dceru, slavnou zpěvačku Martu Jandovou (49). „Já jsem jí muzikály zakázal. Já nechci, aby hrála v muzikálech. Ona není muzikálová herečka a zpěvačka. Vadí mi i to její porotcování v soutěžích. Ona má talent na svoji sólovou kariéru. Já jsem nejradši, když zpívá s Die Happy, to na ní můžu oči nechat,“ řekl se smíchem Petr Janda.

My si s lídrem legendární kapely povídali na premiéře druhého dílu megafilmu Avatar. „Já jsem takový nic moc filmový fanoušek, ale Avatara jsem viděl několikrát, protože mě to zaujalo tou úžasnou výtvarnou prací, která se mi prostě líbí,“ dodal během rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám