Hlavní obsah
Článek

Krásná Natálie Kočendová se zapsala do paměti lidí jako vítězka světové soutěže krásy Top Model of the World, a také jako účastnice reality show Love Island, kde poznala svého současného partnera Davida Vitáska. „Zrovna dneska jsme zarezervovali byt, takže už brzy se budeme stěhovat,“ svěřila se nám Natálka.

Oběma tedy láska jenom kvete. Nevyšla ale jejich kolegům z této reality show Zbyňkovi a Sabině. Co na jejich rozchod říká tato krásná blondýnka? „Nemyslím si, že jsem úplně kompetentní, abych se vyjadřovala, protože to je jejich vztah, ale samozřejmě stojím za Zbyňkem, protože vím, kde je ta pravda. A nepřekvapilo mě to, protože po příjezdu jsme Zbyňkovi řekli, ať se potom nediví,“ řekla na rovinu Super.cz.

Jinak má s ostatními aktéry této soutěže dobrý vztah. My jsme si s Natálií povídali na tiskové konferenci k soutěži Mister Supranational 2023, ve které bude Českou republiku reprezentovat další účastník Love Islandu, Jakub Vitek, a může se tak stát nejkrásnějším mužem planety. "Je to skvělá soutěž, a ještě nadšenější jsem z toho, že nás bude reprezentovat právě Kuba,“ dodala Natálie Kočendová během rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám