Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes se tomu dá uvěřit jen stěží, ale i jedna z nejkrásnějších hereček světa Salma Hayek (45) kdysi trpěla nejen komplexy, ale dokonce i depresemi ze svého vzhledu. Sexy Mexičanka to přiznala v rozhovoru pro nové číslo časopisu Lucky.

Důvodem její nespokojenosti ze samy sebe byla prý nadváha a problémy s akné. Herečka prý na začátku své kariéry před dvaceti lety trpěla závažnou a těžkou depresí, dokonce ani nechtěla vycházel ze svého domu.

Ačkoli se dnes hollywoodská hvězda dívá z titulní strany časopisu zpříma a sebevědomí z ní jen čiší, v pětadvaceti na tom byla úplně jinak. „Mé akné bylo tak hrozné, že jsem se kvůli němu dostala do těžké deprese. Nemohla jsem ani opouštět svůj dům. Další fáze té deprese bylo jídlo – buď jíte příliš málo nebo moc. Hádejte, co jsem dělala já? Byla jsem tlustá a zlomená, nevycházela jsem ven a nemohla platit nájem,“ přiznala otevřeně vnadná brunetka.

Potom ale poznala režiséra Alfonsa Cuaróna, který ji naučil meditovat a relaxovat. Rovněž jí poradil, jak se zbavit akné a doporučil léčbu accutanem, kvůli kterému má však prý od té doby hodně citlivou a suchou pleť. Ohledně dalšího zkrášlování dodala: „Botox? Věřte mi, byla jsem v pokušení, ale odolala jsem!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám