Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a influencerka Anastasia 'Stassie' Karanikolaou (25) se všemi možnými způsoby snaží zaujmout a proslavit se stejně jako její kamarádka, podnikatelka a nejmladší dolarová miliardářka Kylie Jenner. Tato snaha jistě nese své ovoce alespoň u pánů, kteří tak mohou obdivovat její ženské tvary.

Právě to, že se Stassie přátelí se slavnou Kylie Jenner, je jedním z důvodů, proč se stala na sociálních sítích tak populární. Přesto, že vám její jméno možná nic neřekne, má na Instagramu už téměř jedenáct milionů fanoušků, kterým ráda předvádí své tělo. Pyšná je hlavně na svou zadnici, která je podle ní ovšem dílo přírody a žádné plastické úpravy v této oblasti, na rozdíl od jiných částí svého těla, prý nepodstoupila.

A právě nejen své pozadí přišla Anastasia ukázat i do Hollywoodu, kde se v jedné z luxusních restaurací konala oslava hudebníka Zacka Bia. Na party zvolila provokativní červený komplet, který těsně kopíroval křivky jejího těla a navíc byl průsvitný. Model doplnila červenými kozačkami. Svým zjevem samozřejmě upoutala pozornost všech přítomných, a tak si může ve svém deníčku odškrtnout další položku na své cestě k popularitě.

Reklama

Další články

Načítám