Hlavní obsah
Článek

Tuto neděli v Hlase ČeskoSlovenska zazpívají duet Lucia Molnárová (25) a Michal Kašpar (37). Jejich souboj v symbolickém ringu bude připomínat bitvu Davida a Goliáše.

Tito dva soutěžící jsou snad nejvíce nesourodou dvojicí ze všech. Nejenže Luciu a Michala dělí obrovský výškový rozdíl, ale navíc jsou oba naprosto protikladnými osobnostmi ze dvou zcela odlišných světů.

Lucia je úspěšnou herečkou a muzikálovou zpěvačkou. Díky svým předešlým projektům ji pojí blízký vztah nejen s jejím koučem Michalem Davidem (63), ale také s jeho poradcem Vašo Patejdlem. Pětadvacetiletá kráska ze slovenské Ordinácie v ružovej záhrade svým prvním výkonem ve výběru naslepo kouče zcela odzbrojila a strhla se o ni velká bitva.

Proti této šoubyznysem protřelé harcovnici se postaví Michal Kašpar, který je zábavním průmyslem zcela nedotčený. Kuchař z jednoho známého pražského hotelu nemá na rozdíl od velké skupiny svých soupeřů žádnou stálou kapelu a neúčastnil se ani žádné pěvecké soutěže. Pouze jednou se amatérský zpěvák účastnil castingu na muzikál.

Je ale klidně možné, že Michal zkušenostmi nabytou Luciu porazí díky své zajímavé barvě hlasu a rozsahu tří oktáv. Vždyť v této soutěži je to hlavně o hlase.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám